fbpx
Selecteer een pagina

 SimplePay is een multifunctioneel cashless betaalsysteem, speciaal ontwikkeld voor horeca en events. Betalen gaat snel en contactloos.

All-in betaalsysteem voor Horeca en Events

Op afstand bestellen

Met de op afstand bestellen en betalen functie van SimplePay biedt u uw gasten de mogelijkheid om vanaf tafel een bestelling te plaatsen. De bestelling komt met bijbehorende specificaties binnen bij de keuken of bar. Door deze functie biedt u uw gasten het gemak van een online menukaart. 

De menukaart is real-time aan te passen zo kunt u bijvoorbeeld seizoensgerechten toevoegen of producten die niet op voorraad zijn van de menukaart afhalen. Hiermee heeft u uw menukaart altijd up to date en hoeft u nooit meer een nieuwe menukaart te laten bedrukken.

Wij accepteren alle belangrijke online betaalmethode’s als: Ideal,ApplePay, Google Pay, Credit Card en Payconiq.

Open en Closed Loop

Met het open loop systeem kunt u “traditionele” betalingen afhandelen. Het systeem is voorzien van een eigen backoffice en reporting gegevens. In de backoffice kunt u real time kassaschermen aanmaken voor u personeel zo kunt u bijvorbeeld knoppen van de kassa halen wanneer de voorraad op is. Via de reporting omgeving ziet u alle belangrijke statistieken real-time. 

SimplePay bied ook een closed-loop optie. hiermee kunt u uw eigen kaarten uitgeven. Wij adviseren een closed loop systeem voor bijvoorbeeld vaste gasten of bij evenementen. Uw gasten kunnen de pas opwaarderen of koppelen aan hun bankrekening en vervolgens met die pas bij u afrekenen. Ook bieden wij de mogelijkheid bij een bestelling op afstand met deze betaalkaart te betalen.

Overige Functies

Koppeling aan reservering

SimplePay kan ook koppelen met uw reserveringsysteem. Zo kunt u vooraf een tafel toewijzen of eventueel al bestellingen aannemen bij de reservering.

Voorraadbeheer

Koppeling Boekhouding

SimplePay bied een optie waarbij u uw voorraad kunt bijhouden. drijgt de voorraad op te raken krijgt u hier een melding van via E-mail of SMS.

SimplePay bied de mogelijkheid om een koppeling met uw boekhouding te maken wanneer u dit wenst. 

info@simplehoreca.nl

085-8222470

Bredaseweg 108A, 4902NS, Oosterhout

6 + 7 =

Plan een vrijblijvende demo

Bedankt voor het aanvragen van een demo! wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!